ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-09-25, 09:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Miçotakis'ten Filistin Devleti açıklaması: Doğru zamanda tanıyacağız!


İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırılarına uluslararası kamuoyundan tepkiler devam ederken, Batılı ülkelerin çoğu Filistin devletini tanımayacaklarını açıklamıştı.

Bu çerçevede, İsrail ile yakın ilişkiler kuran Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Selanik'te düzenlenen 89'uncu Uluslararası Fuar'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yunanistan'da İLTER J350 korkusu! Türkiye'nin eli güçleniyor, 560 kiloluk dev sistem'NİHAİ HEDEF İKİ DEVLETLİ ÇÖZÜM'

Miçotakis, Yunanistan'ın Filistin devletini tanıyacağını belirterek, "Buradaki soru ne zaman, nasıl ve hangi zamanlamayı doğru olarak seçeceğimizdir" dedi. Başbakan, nihai hedefin iki devletli çözüm olduğunu vurguladı.

Ayrıca Miçotakis, İsrail ile yakın ilişkilerin İsrail'i eleştirmelerini engellemediğini ifade ederek "Bu yakın ilişki, İsrail'in Gazze'de yaptığı operasyon ve savaşın yol açtığı ölümleri sert bir şekilde eleştirmemize engel olmadı" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

İsrail tarafından gelen son açıklamada Filistin Devleti'nin tanınmasının "İsrail'i tek taraflı kararlar almaya itecek ve bu büyük bir hata olur" ifadesi kullanılmıştı.

44 yıldır garajda saklandı, 15 bin Euroya satıldı: Tamamen orijinal, Türkiye'de tek
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık