SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 04-09-25, 20:05   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Zelenskiy'den Putin'i kızdıracak sözler: Rusya'nın silah üretme kabiliyetini almalıyız


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Avrupa Birliği (AB) üyeliğinin ülkesi için "olmazsa olmaz" zorunluluk olduğunu, bunun ekonomik güvenliğin yanı sıra siyasi ve jeopolitik güvence anlamına geldiğini kaydetti.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Gönüllüler Koalisyonu Liderler Zirvesi sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Zelenskiy, toplantıya katılan ülkelerle, Rusya-Ukrayna savaşının bitirilmesi ve Ukrayna'ya sağlanacak güvenlik garantileri dahil birçok konuda görüştüklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir"26 ülke Ukrayna'da karada, denizde veya havada bulunma taahhüdü verdi." şeklinde konuşan Zelenskiy, bu kararın "uzun süre sonra alınan ilk somut adım" olduğunu kaydetti.

Ukrayna'nın kullandığı silahların yüzde 60'ına yakınını kendi ürettiğini aktaran Zelenskiy, Avrupa ile silah imalatı alanında işbirliğinin Ukrayna'nın savunma sanayisi bakımından önemli olduğuna işaret ederek, "Ordumuzun desteklenmesi önemli. Silah, eğitim ve silah imalatı sağlanmalı." ifadelerini kullandı.

- "PUTİN BENİ MOSKOVA'YA DAVET ETTİ"

Zelenskiy, "ABD'li ortaklarımız (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin'in beni Moskova'ya davet ettiğini söyledi." dedi.

Rusya'nın toplantı ihtimalinden söz etmesinin olumlu bir gelişme olduğunu ifade eden Zelenskiy, öte yandan "Putin'in bu savaşı bitirme yönünde bir isteği olmadığını" öne sürdü.

"AB üyeliği bizim için olmazsa olmaz güvenlik garantileri arasında yer almaktadır." ifadelerini kullanan Zelenskiy, üyeliğin ekonomik güvenliğin yanı sıra siyasi ve jeopolitik güvence anlamına geldiğini vurguladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Avrupa ülkelerinin Rusya'dan akaryakıt almasından memnun olmadığına değinen Zelenskiy, bu konuda Slovakya ve Macaristan'ın da ABD'yle aynı görüşü paylaştığını dile getirdi.

CHP'de İstanbul krizi! İlçe seçim kurullarından peş peşe iptal kararları- RUSYA'YA EKONOMİK BASKILAR GÜNDEMDE

Gönüllüler Koalisyonu'ndaki tüm ülkelerin barışın sağlanmasının önemi konusunda hemfikir olduğunu ve bu konuda aktif şekilde çalıştıklarına işaret eden Zelenskiy, "Putin'den barış konusunda herhangi bir teklif göremiyoruz." diye konuştu.

Zelenskiy, Putin'in Çin'de katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi'ni "savaşını devam ettirmek için bir izin olarak kullanacağı" yorumunu yaptı.

Rusya'ya karşı yeni özel tarifelerin değerlendirildiğini belirten Zelenskiy, "Rusya'nın savaş makinesinden silah üretme kabiliyetini almalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara'da kritik zirve! Erdoğan'dan Bahçeli'ye ziyaret
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık