SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 03-08-25, 14:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
İRAN'DAN 'SAVAŞA KATILAN İSRAİLLİ PİLOTLARIN TAM PROFİLLERİNİ ÖĞRENDİK' İDDİASI! 'ARTIK GÜVENDE DEĞİLLER' AÇIKLAMASI!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]İran devlet kanalları ve haber ajansları, İran istihbarat operatörlerinin yaşadıkları yerler, görev yaptıkları operasyonel birimler dahil, İsrail ordusu personeline ait tam kişisel profilleri ortaya çıkardığını öne sürdü

Fars News, Mehr Haber Ajansı ve Press TV, İranlı istihbarat görevlilerinin İsrail askeri personelinin gizli tutulan tüm kişisel bilgilerini açığa çıkardığını bildirdi. Bu bilgiler arasında yaşadıkları adresler, bağlı oldukları operasyonel birimler gibi detaylar yer alıyor. Haberlere göre bu hassas bilgiler, İsrail'in personel kimliklerini gizleme konusundaki sıkı çabalarına rağmen elde edildi. İsrail medyası, televizyon yayınlarında güvenlik görevlilerinin yüzlerini rutin olarak bulanıklaştırıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fars News'e göre İran'ın bu tür hassas bilgilere sahip olduğunu duyurması yalnızca "bir örnek" ve "bu tür gizli bilgilerin ifşası devam edecek".

'ARTIK GÜVENDE DEĞİLLER'

Haberlere göre, kimliği ortaya çıkarılan pilotlardan ikisi "Yarasa Filosu" olarak bilinen 119. Filo'nun komutan yardımcısı Binbaşı Y.A. ve eşi B.P. Ash, ayrıca 1973'te İsrail ile Arap ülkeleri koalisyonu arasındaki Yom Kippur Savaşı sırasında kaybolan pilot Binbaşı S.A.'ın torunu olarak da tanıtıldı.

Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İstanbul dahil pek çok il listede: Gök gürültülü sağanak yoldaUYDU GÖRÜNTÜLERİ İDDİASI

İlginizi Çekebilirİran rejiminin İsrailli personelin"tam konumlarını gösteren uydu görüntülerine" bile sahip olduğu iddia ediliyor.

Pilotun daha önceki bir TV röportajında "İsraillilere yeniden güvenlik sağlamak istediğini" söylediğini hatırlatan bir kanal, "Artık kendisi güvende değil" yorumunda bulundu. Kanal ayrıca, personel bilgilerine dair ifşaların "onlar için tüm dünyayı güvensiz hale getirdiğini" belirtti.

'İRAN'A AVANTAJ SAĞLIYOR'

Haberde, bu istihbarat bilgilerinin "Tahran'ın gelecekte bir misilleme yapması durumunda İran istihbaratına stratejik avantaj sağladığı" da vurgulandı. Ayrıca bazı İsrail Hava Kuvvetleri personelinin, 12 günlük savaş sırasında yaşadıkları evlerin hedef alındığı iddia edildi. Bir yayın organı, Yavne kentinde bir personelin evinin İran tarafından düzenlenen "misilleme" saldırısıyla vurulduğunu gösterdiği öne sürülen görüntüleri yayımladı. Haberde ayrıca, İsrail'in personelini hedef alınmalarının ardından okullara ve benzeri yerlere taşımak zorunda kaldığı da iddia edildi.

Samsunspor'da Yüksel Yıldırım'dan Osimhen sözleri!
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık