ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05-07-25, 11:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Uçakta panik anları: Kalkışa saniyeler kala pilot baygınlık geçirdi!


Hindistan'ın ulusal havayolu şirketi Air India, bir felaketin eşiğinden daha döndü.

YERE YIĞILDI

Daily Star'da yer alan habere Bengaluru'dan başkent Yeni Delhi'ye gitmeye hazırlanan AI2414 sefer sayılı uçuşta görevli pilot, kalkış öncesi aniden fenalaşarak yere yığıldı.

CHP'li belediyelere yeni operasyon dalgası: Muhittin Böcek, Abdurrahman Tutdere ve Zeydan Karalar gözaltındaİKİNCİ PİLOT DEVREYE GİRDİ

Olayın ardından uçağa ambulans çağrıldı, pilot acil şekilde hastaneye kaldırıldı. Uçuş ise ikinci bir pilotun devreye girmesiyle gerçekleşebildi.

Air India, yaptığı açıklamada "4 Temmuz sabahının erken saatlerinde, pilotlarımızdan biri tıbbi bir acil durum yaşadı ve Bengaluru-Delhi seferini gerçekleştiremedi. Pilot derhal hastaneye götürüldü" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Ahmedabad'daki Sardar Vallabhbhai Patel Uluslararası Havalimanı'ndan Londra Gatwick Havalimanı'na giden "Air India 171" yolcu uçağı, 12 Haziran'da kalkıştan kısa süre sonra Meghani Nagar yerleşim yerinde düşmüştü. Uçağın düşmesi sonucu 279 kişi yaşamını yitirmişti.

EMEKLİ MAAŞ ZAMMI TABLOSU 2025 NETLEŞTİ! SSK-BAĞKUR Temmuz emekli zammı ile yeni en düşük emekli maaşı ne kadar oldu?
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık