ForumAilem
  SohbetYaz
>
+

Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-06-25, 10:45   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
ABD Sağlık Bakanlığı, aşılarla ilgili düzenleme yapan komitenin 17 üyesini emekli etti


Kennedy, Wall Street Journal (WSJ) gazetesine yazdığı bir makalede komiteye ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD halkının sağlık kurumlarına ve ilaç şirketlerine olan güveninin azaldığını savunan Kennedy, "Benim yönlendirmemle ABD Sağlık Bakanlığı, aşı yanlısı veya aşı karşıtı gündemlerin üzerinde halkın güvenini yeniden kazanmayı öncelikli hedef olarak belirlemiştir." değerlendirmesinde bulundu.

'ŞEFFAFLIK İLKESİNİ İHLAL ETTİLER'

Bakan Kennedy, komitenin "sürekli çıkar çatışmalarıyla boğuşan" bir hale geldiğini, bebeklere ve kadınlara verilen aşıları incelemekte başarısız olduğunu ve şeffaflık ilkesini ihlal ettiğini öne sürdü.

Komiteyi yeniden yapılandırmanın "halkın güvenini geri kazanmak için atılan cesur bir adım" olduğunu vurgulayan Kennedy, "Komitenin mevcut 17 üyesini emekliye ayırıyoruz. Bu üyelerin bazıları (Joe) Biden yönetimi tarafından son dakikada atanmıştı." ifadelerini kullandı.

Komitenin bir sonraki toplantısının Haziran sonunda yapılacağı ve Bakan Kennedy'nin o zamana kadar yeni üyeleri belirlemesi gerektiği kaydedildi.

Son Dakika! Madleen gemisine baskınla ilgili son durum: Greta Thunberg sınır dışı edildi, 2 Türk aktivistten haber var!
Kaynak ; Milliyet
  Alıntı ile Cevapla
 



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık