SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 02-06-25, 14:40   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
SON DAKİKA HABERLERİ: ETNA YANARDAĞI PATLADI: TURİSTLER PANİK HALİNDE KAÇMAYA BAŞLADI!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Daily Mail'in haberine göre, patlama anında bölgede bulunan turistler korku içinde kaçışırken, yetkililer bölgedeki güvenlik önlemlerini artırdı.

Patlama, yanardağın aktif kraterlerinden birinde meydana geldi ve gökyüzünde kilometrelerce yükselen kül bulutları, çevredeki yerleşim yerlerini tehdit etti.

UÇUŞLAR ASKIYA ALINDI

Yerel yetkililer, havacılık güvenliği için uçuş uyarısı yayınlarken, Catania Havalimanı'nda bazı uçuşlar geçici olarak askıya alındı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

'BİR ANDA HER YER KARARDI'

Turistler, patlamanın yarattığı yüksek ses ve kül yağmuru nedeniyle panik yaşadı. Görgü tanıkları, "Bir anda her yer karardı, gökyüzü külle kaplandı" diyerek yaşanan korku dolu anları anlattı. Yetkililer, halkı ve turistleri yanardağa yaklaşmamaları konusunda uyardı.

Etna, Avrupa'nın en aktif yanardağlarından biri olarak biliniyor ve sık sık patlamalarla gündeme geliyor. Şu an için can kaybı ya da ciddi yaralanma bildirilmezken, bölgedeki durum yakından takip ediliyor.

Bebeğini mezara bırakan üniversite öğrencisi anne konuştu: Önce aldırmayı düşündümETNA YANARDAĞI HAKKINDA

Etna Yanardağı, İtalya'nın Sicilya Adası'nda yer alıyor ve Avrupa'nın en yüksek ve en aktif yanardağı. Yüksekliği volkanik faaliyetlere bağlı olarak değişmekle birlikte yaklaşık 3 bin 300 metre.
  • Türü: Stratovolkan (tabakalı volkan)
  • Konum: Sicilya, İtalya
  • Faaliyet Durumu: Sürekli aktif
  • UNESCO Dünya Mirası Listesi: 2013 yılında dahil edildi.
  • Etna, dünyanın en aktif yanardağlarından biri olarak tarih boyunca yüzlerce kez patladı. Büyük patlamalar genellikle lav akıntılarına, kül yağışlarına ve yerel halk için tahliyelere neden oldu. Etna'nın faaliyetleri, İtalya Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü (INGV) tarafından yakından izleniyor.
Etna aynı zamanda bilimsel araştırmalar, tarım (özellikle üzüm bağları ve meyve bahçeleri) ve turizm açısından da büyük öneme sahip.

Emekli bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli oldu! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı (4A, 4B, 4C) 4 bin TL bayram ikramiyesi ödeme günleri...
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık