SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 18-05-25, 12:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Ukrayna Dışişleri Bakanı Sybiha: Rusya, Stalin'in Kırım Tatarlarına karşı soykırım politikasını sürdürüyor


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bakan Sybiha, Kırım Tatar Türkleri sürgününün 81'inci yılı vesilesi ile X hesabından yazılı açıklama yaptı.

Mesajında, "Bugün, Stalin'in 1944'te gerçekleştirdiği Kırım Tatar halkının anavatanlarından sürgün edilmesiyle sonuçlanan soykırımın kurbanlarını anıyoruz." ifadesini kullanan Sybiha, Stalin'in kararıyla, Kırım tatar Türklerinin tren vagonlarıyla öz yurtlarından Orta Asya'ya sürgün edildiğini anımsattı.

Sybiha şunları kaydetti:
  • "81 yıl önce, 200 binden fazla Kırım Tatarı yük vagonlarına bindirilerek Orta Asya'ya sürgün edildi. Bunların neredeyse yarısı yerli bir ulusun vahşice köklerinden sökülmesi sonucu öldü."
'TIPKI 80 YIL ÖNCE OLDUĞU GİBİ'

Dışişleri Bakanı Sybiha, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugünün Rusya'sı, Stalin'in Kırım Tatarlarına karşı soykırım politikasını sürdürüyor. 2014'te Kırım yarımadasının işgali, kitlesel baskılar, aramalar, bireysel tutuklamalar ve meclis yasağı, aslında yerli halkı anavatanlarından uzaklaştırdı. Tıpkı seksen yıl önce olduğu gibi."

İlginizi ÇekebilirMesajında, her yılın mayıs ayının üçüncü pazar gününde, Sovyet komünist rejiminin baskılarının kurbanlarını da andıklarını aktaran Sybiha, sürgün ve trajedilerin gelecekte yaşanmaması için mücadele ettiklerini belirterek, "Ancak, Kırım Tatarları Sovyet rejiminden sağ kurtulup anavatanlarına geri döndükleri gibi, Putin rejiminden de sağ kurtulup bir gün Ukrayna'nın Kırım'ına geri dönecek. Bugün, milletlerimiz Rus saldırganlığına karşı birlikte savunma yapıyor. Kırım Ukrayna'dır." görüşünü paylaştı.

Yunan basınında çarpıcı analiz: 'Türkiye uzayda çok sayıda göze sahip, önce gören kazanır'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık