SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 17-05-25, 16:15   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Binlerce sanatçı, İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasını kınadı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Eurovision Şarkı Yarışması'na daha önce katılan birçok şarkıcı da dahil, 5 İskandinav ülkesinden 4 bin civarında müzisyen, sanatçı ve müzik sektörü çalışanı, bildiriyi imzaladı.

Bildiride, İsrail'in yarışmaya katılması, Gazze'de gerçekleştirdiği soykırımı aklama ve dikkatleri başka yöne çekme girişimi olarak nitelenerek kınandı.

İsrail'in Gazze'deki Filistinlileri kitlesel olarak katletmesi ve aç bırakmasının yanı sıra Filistin'de 75 yıldır sürdürdüğü işgal ve apartheid politikalarına işaret edilen bildiride, "İsrail'in, Eurovision sahnesinde kamuoyundaki imajını parlatma fırsatına sahip olmaması ve böylece bunu insan hakları ihlallerini örtbas etmek ve sürdürmek için kullanmaması gerektiğini güçlü bir şekilde destekliyoruz." ifadesi kullanıldı.

İlginizi Çekebilir'İKİYÜZLÜLÜK'

Bildiride, Avrupa Yayın Birliğinin (EBU) İsrail'in yarışmaya katılmasına izin vermesi "ikiyüzlülük" olarak değerlendirilerek, bu yaklaşım kınandı.

EBU'nun şimdiye kadar İsrail'i yarışmadan ihraç kararı almadığı belirtilen bildiride, bu durumun, 2022'de Ukrayna ile savaşması nedeniyle hızla verilen Rusya'yı ihraç kararıyla tutarsız olduğu ve tam bir tezat oluşturduğu kaydedildi.

İsveç'in Malmö kentinde geçen yıl düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı kazanan İsviçre'nin temsilcisi Nemo, İsrail'in bu yılki organizasyona katılmasına karşı olduğunu ve dışlanması çağrısını desteklediğini söylemişti.

Aralarında 2009'da Türkiye'yi Eurovision'da temsil eden Hadise Açıkgöz'ün de bulunduğu farklı ülkelerden 70'ten fazla eski yarışmacı, İsrail'in yarışmadan çıkarılması talebini EBU'ya ileten mektuba imza atmıştı.

Dünya basını, İstanbul'daki zirvenin 'sürpriz' galibini açıkladı! 'Benzeri görülmemiş bir başarı'
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık