SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-04-25, 17:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Rusya: ABD ile Ukrayna krizine uzun vadeli çözüm bulmayı hedefliyoruz


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, başkent Moskova'da düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.

AA muhabirinin, "Yemen'deki Husi hareketinin, ABD'nin artan saldırıları sonucunda sivillerin öldürüldüğü yönündeki açıklamasını nasıl yorumluyorsunuz?" sorusunu Zaharova, şöyle yanıtladı:

"Rusya, şiddetin derhal sona erdirilmesi gerektiğini savunuyor, ilgili tarafları itidale, bölgede gerginliğin artmasına ve çatışmaların yayılmasına yol açabilecek her türlü adımdan kaçınmaya çağırıyor. Yemen krizinin çözümünün müzakereler yoluyla ancak çözülebileceğinden eminiz."

Zaharova, ABD'nin Yemen'in batısındaki Hudeyde kentinde bulunan Ras İsa Limanı'na saldırı düzenlediğine dikkati çekerek saldırı sonucu 80'den fazla kişinin hayatını kaybettiğini, yaklaşık 230 kişinin yaralandığını ve bunun kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Umman, İran ile Yemen'deki durumla ilgili koordinasyon halinde olduklarını söyleyen Zaharova, durumun iyileştirilmesine yönelik girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Zaharova, İran'ın nükleer sorununun çözülmesi için girişimlerde bulunduklarını belirterek "Sorunların askeri güçle çözülmesi girişimlerine karşı çıkıyoruz, buna başvurmayı düşünen ülkeleri uyarıyoruz. Bu, tüm Orta Doğu bölgesi için olumsuz sonuçlar açabilir." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir'ABD İLE UKRAYNA KRİZİNİN ÇÖZÜMÜNE İLİŞKİN DİYALOG SÜRÜYOR'

Ukrayna krizinin çözüm sürecine değinen Zaharova, "Amerikan tarafıyla bu konudaki diyalog devam ediyor. Rusya ve ABD bu aşamada krize uzun vadeli çözüm bulmayı hedefliyor." ifadelerini kullandı.

Zaharova, çözüm sürecinde sahadaki durum ve gerçeklerden yola çıkılması gerektiğini vurguladı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da, Avrupa ve ABD dışişleri bakanları düzeyinde Ukrayna ile ilgili toplantının ertelendiğine dikkati çeken Zaharova, "Bunun Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy yüzünden olduğunu, Zelenskiy'nin barış sürecini baltalamaya çalıştığını" kaydetti.

Trump paylaştı: Vladimir, dur! Haftada 5 bin asker ölüyorİstanbul'da depremden yeni görüntüler: Bayılan müşterisini kurtardı
Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık