ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi

ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi (https://forumailem.com/index.php)
-   Dünyadan Haberler (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/)
-   -   Eski Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'ya 12 saatlik ameliyat (https://forumailem.com/dunyadan-haberler/11411-eski-brezilya-devlet-baskani-bolsonaroya-12-saatlik-ameliyat.html)

Sena 14 - 04 - 2025 10:10

Eski Brezilya Devlet Başkanı Bolsonaro'ya 12 saatlik ameliyat
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Güney Amerika ülkesi Brezilya'nın eski devlet başkanı Jair Bolsonaro, 2018 yılında bir seçim kampanyası etkinliği sırasında karnından bıçaklanmasından bu yana beşinci kez ameliyat oldu.

Eşi Michelle Bolsonaro, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bolsonaro'nun pazar günü geçirdiği bağırsak ameliyatının ardından iyileşme sürecinde olduğunu söyledi.

Eşi için dua edenlere teşekkür eden Michelle Bolsonaro, ameliyatın 12 saat sürdüğü ve eşine kan verilmesine ihtiyaç duyulmadığı bilgisini paylaştı.

Mesajda, tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Bolsonaro'nun durumunun stabil olduğu ve acı duymadığı da belirtildi.

Dünya'da yaşamı destekleyen ince tabakada yeni bir mikrop türü bulundu!
Kaynak ; Milliyet


Forum Saati: 16:19. Zaman dilimi GMT +3 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

NETGUC İNTERNET HİZMETLERİ