SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Reklam Ver
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 10-10-26, 20:33   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Riyad’da sıcak saatler! Kral Halid Havalimanı'na peş peşe saldırılar: Çok sayıda yaralı var, tüm uçuşlar donduruldu


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Suudi Arabistan Sivil Havacılık Genel Otoritesi (GACA)'dan yapılan yazılı açıklamada, Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nın gün içinde saldırıya maruz kaldığı belirtildi.

Söz konusu saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Saldırının yol açtığı hasar tespiti çalışmaları tamamlayıp tesislerin güvenli hale geldiği sağlanıncaya kadar havalimanındaki operasyonel faaliyetler geçici olarak askıya alındı"

GACA, başkent Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'na 6-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Husi saldırılarında 4 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin yaralandığını duyurmuştu.

Yemen'de hükümet güçleriyle Husiler arasındaki çatışmalar son dönemde artarken İran destekli Husiler, kendilerine saldırı düzenlendiğini öne sürerek Suudi Arabistan'ı balistik füze ve insansız hava araçlarıyla hedef alıyor.

Yemen, İran destekli Husilerin Eylül 2014'te başkent Sana'yı ve bazı vilayetleri kontrol etmesinin ardından başlayan iç savaşa sahne oluyor.

Suudi Arabistan liderliğindeki Arap Koalisyonu, Mart 2015'ten bu yana uluslararası toplum tarafından tanınan Yemen hükümetine destek veriyor.

İlginizi ÇekebilirKRAL HALİD HAVALİMANI İÇİN SEYAHAT UYARISI

ABD, İngiltere ve Kanada'nın ilgili kurumları, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

ABD Riyad Büyükelçiliği, Riyad'daki Kral Halid Uluslararası Havalimanı'na düzenlenen saldırı sonrasında tüm ABD vatandaşlarına havalimanından ve çevresindeki bölgeden uzak durma tavsiyesinde bulundu.

Açıklamada, Suudi Arabistan'da görev yapan ABD hükümeti çalışanlarının söz konusu havalimanını kullanabilmeleri için özel izin almaları gerektiği ve Yemen sınırına 20 milden fazla yaklaşmalarına izin verilmediği aktarıldı.

İngiltere'nin Milletler Topluluğu ve Kalkınma Ofisi (FCDO) tarafından yapılan seyahat uyarısında da söz konusu meydana gelen olay sonrasında bölgeden "uzak durmaları" ve Suudi yetkililerin talimatlarına uymaları tavsiye edildi.

Kanada'nın Riyad Büyükelçiliği ise Kral Halid Uluslararası Havalimanı'ndaki hadise sonrasında "askeri hareketliliğin seyahat faaliyetlerini aksattığı" belirtilerek, güvenlik durumu sebebiyle Kral Halid Uluslararası Havalimanı'nı kullanmama tavsiyesi yapıldı.

Açıklamada ayrıca, Kanada vatandaşlarına enkaz veya şarapnel parçalarından uzak durma ve bunları sosyal medyada paylaşmama uyarısında bulunuldu.



ABD'de kanlı katliam! Sokaktan başlayıp eve kadar dehşet saçtı: Aralarında çocukların da olduğu 9 kişi öldü








Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık