SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 24-03-26, 09:49   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
OnlyFans’ın sahibi Leonid Radvinsky, 43 yaşında hayatını kaybetti


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]HABER MERKEZİ - OnlyFans platformunun sahibi ve çoğunluk hissedarı olan Leonid Radvinsky'nin 43 yaşında hayatını kaybettiği firma tarafından doğrulandı. Yapılan açıklamada Radvinsky’nin uzun süredir kanserle mücadele ettiği ve hayatını “huzur içinde” yitirdiği belirtildi. Açıklamada aynı zamanda ailesi için bu zor süreçte mahremiyet talebinde bulunuldu.

ONLYFANS PATRONU HAYATINI KAYBETTİ

Ukrayna asıllı Amerikalı iş insanı Radvinsky, 2018 yılında OnlyFans’ın çatı şirketi Fenix International’ı satın alarak platformun kontrolünü ele geçirmişti. Aslında 2016’da kurulan platform, özellikle pandemi döneminde patlama yaşayarak içerik üreticilerinin doğrudan abonelik modeliyle gelir elde ettiği yeni bir dijital ekonomi oluşturdu. Bu platform başta yetişkin içerik üreticileri olmak üzere pek çok kişi için önemli bir gelir kapısı haline geldi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ancak platformun hızlı yükselişi ve içerik türü beraberinde ciddi tartışmaları da getirdi. 2024 yılında yapılan bazı araştırmalar, platformda yasa dışı içeriklerin yer aldığına ve insan kaçakçılığıyla bağlantılı hesapların faaliyet gösterdiğine işaret etmişti. Bu tür iddialar, OnlyFans’ın büyümesine rağmen “*****grafi damgası” nedeniyle yatırımcı bulmasını zorlaştıran faktörlerden biri oldu.

Leonid Radvinsky’nin liderliğinde şirketin değeri hızla artarken, servetinin de milyarlarca dolara ulaştığı tahmin ediliyordu. Ölümünden önce Radvinsky’nin şirketteki hisselerinin büyük bir kısmını satmak için yatırımcılarla görüşmeler yürüttüğü da biliniyordu. Ancak bu süreç, platformun tartışmalı yapısı nedeniyle henüz sonuçlanamamıştı.

Dev izlenme çiftliğine baskın: YouTube izlenme sayıları manipüle edilmişRadvinsky yalnızca bir teknoloji girişimcisi değil, aynı zamanda yatırımcı olarak da biliniyordu. Ölümü, hem dijital içerik ekonomisi hem de teknoloji dünyasında önemli bir dönemin kapanışı olarak değerlendiriliyor. Radvinsky'nin ölümünün ardından platformun nasıl bir yöne evrileceğini ise zaman gösterecek.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık