SohbetYaz.Com
XP Odulleri Sistemi
XP Kazanmaya Basla!
Gunluk Giris
Her gun +50 XP
Streak Bonusu
Seri yap, bonus kazan!
Gunluk Gorevler
Gorev tamamla, XP kazan
XP Market
Unvan, rozet, boost al!
Uye ol, her gun XP kazan ve liderlik tablosuna gir!
FATagram
Hikayeler kilitli
Bu içerikler üyelere özeldir.
Kayıt ol, tüm içeriklere eriş!
Üye Ol
FA-X
Tweetler kilitli

Resimyolu SohbetYaz Loadix

Reklam Ver Netguc İnternet Hizmetleri Askmasalim
Sevgini paylaşmak için bir neden yeterli 💗 - Yeni mesaj yok..!
Ask Mesaji Gonder
♥ Ask Mesaji Gonder
Bugun kalan mesaj hakkiniz: 0
Kayıt Ol Sevgili Ziyaretçi!
Kayıt olmak için bir dakikanızı ayırın, Daha ne bekliyorsunuz?
Kurallar & İletişim
Kayıt Ol
Bizi Takip Edin

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama
Alt 19-06-25, 13:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Hırsızlar 1.4 milyon dolar değerinde, yaklaşık 3.000 adet oyun konsolu çaldı


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Dönem dönem hırsızların oyun konsolu ya da Pokemon kartları gibi yüksek değere sahip koleksiyon ürünlerini çaldıklarını görüyoruz. Özellikle konsol çıkış dönemlerinde hırsızların hedefinde de bu cihazlar oluyor. İşte geçtiğimiz günlerde dünya genelinde satışa çıkan Switch 2, hırsızların yeni hedefi haline geldi.

Texas'taki bir GameStop mağazasına gönderilen Nintendo Switch 2 konsolları, yolda organize bir soygunla çalındı. Yaklaşık 3.000 adet cihazın yer aldığı tırdan yapılan bu hırsızlığın toplam değerinin 1.4 milyon doları bulduğu söyleniyor. Aynı zamanda yaşanan bu olayın, hem bölge mağazalarının stoklarını hem de Nintendo'nun dağıtım zincirini etkileyeceği belirtilmiş.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre, 2.810 adet Nintendo Switch 2 konsolu, Washington'daki Nintendo of America merkezinden yola çıkan bir tırın dorsesinden çalındı. Tır, Teksas'ın Grapevine kentindeki bir mağaza deposuna doğru ilerliyordu. Ancak 8 Haziran'da Colorado eyaletindeki Bennett kasabasında bir mola verdiği sırada, şoför dorsenin arkasının kırıldığını fark etti.

Şoför, yetkililere yaptığı açıklamada taşıdığı ürünün tam olarak ne olduğunu bilmediğini, yalnızca "oyun ya da oyuncak" yüklü olduğunu bildiğini söyledi. Ancak yapılan kontroller, çalınan ürünlerin Switch 2 konsolları olduğunu doğruladı.

Bu olayın Bennett kasabasında mı yoksa başka bir mola noktasında mı gerçekleştiği henüz net değil. Ancak birden fazla paletin hedef alınması, işin spontane değil; önceden planlanmış, organize bir operasyon olduğunu düşündürüyor.

Yetkililer, şüphelilerin yakalanması halinde çok sayıda ağır suçlamayla karşı karşıya kalabileceklerini söylüyor. Switch 2'nin standart modeli 449.99 dolardan, Mario Kart World sürümü ise 499.99 dolardan satışa sunulmuştu. Bu da çalınan ürünlerin toplam değerini ortaya çıkarmış. Switch 2, çıkış yaptığı ilk dört günde 3.5 milyon adetlik satış rakamına ulaşarak Nintendo tarihinin en hızlı satan konsolu olmayı başarmıştı.


Kaynak ; Milliyet

  Alıntı ile Cevapla


Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık