ForumAilem.Com - Paylasimin Yeni Adresi
  SohbetYaz



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 22.Mart.2019, 14:26   #1 (permalink)
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
You can not vote!
0
You can not vote!

Paranız cebinizde kalsın, bu kozmetik ürünlere boşuna para harcamayın


Online alışveriş sitesi SkinStore tarafından yapılan ankete göre, kadınlar her gün ortalama 16 civarında kozmetik ürünü kullanıyor. Ve bu konuda şaşırtıcı olan bir şey yok. hemen hemen her gün genellikle çantamızda er ya da geç biten yeni bir "gerekli" ürün var. Fakat gerçekte, bazı ürünler makyaj çantalarımızda çok da önemli değil. Sizin için yararsız olan veya zararlı olabilecek kozmetik ürünler için çantanızı kontrol etmenizi içeren bir liste hazırladık.







Bu ürünleri öğrenmek istiyorsanız makaleye göz atın.

Paranızı boşa harcadığınız 10 kozmetik ürün

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI





Son birkaç yılda hindistan cevizi yağı en popüler doğal kozmetik ürünlerden biri haline geldi. Genellikle nemlendirici kremler yerine veya cilt temizleyici olarak kullanılıyor. Ancak hindistancevizi yağı herkes için işe yarayan evrensel bir ürün değildir. Bazı insanlarda gözenekleri tıkayabilir ve sivilcelere neden olabilir. Yağlı bir cildiniz varsa, yüzünüz için farklı bir ürün seçmelisiniz.

YÜZ SPREYLERİ





Yüz spreylerinin cildi nemlendirmesi gerekiyor, ama o kadar basit değil. Kuru cilt sadece neme değil, cildi nemlendiren elementlere de ihtiyaç duyar. Elementler olmadan nem, sadece derinin yüzeyinden buharlaşır. Bu yüzden çoğu yüz spreyi yalnızca işe yaramaz değil, aynı zamanda zararlıdır: su, koku ve renkten başka bir şey içermez (bu, hassas cilde sahip kişilerde alerjik reaksiyona neden olabilir.)

KİMYASAL PEELİNG





Bazı kadınlar paradan tasarruf etmek için evde kimyasal peeling yapabiliyor. Ancak bu, prosedürün sadece bir profesyonel tarafından yapılması gereken durumlardan biridir. Bu ürünlerin cildin üst katmanını çıkarması gerekiyor, bu nedenle böyle bir ürünün kullanımındaki en küçük hata bile ciddi hasara neden olabilir.

AKNE TEMİZLEME ARAÇLARI





Bu kimyasal peeling ile aynıdır. Bu prosedürler için sertifikalı bir uzmana görünmelisiniz. Bunları nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, bu araçlar da en küçük hatada ciddi hasara neden olabilir.


BÜYÜTEÇLİ AYNA





Bu ayna bazı işlemleri biraz daha kolaylaştırabilir, ancak tüm kusurları da büyütür. Bu yüzden size, cildinizle gerçekte olduğundan çok daha fazla probleminiz olduğunu gösterebilir. Bu yüzden normal bir ayna ve iyi bir ışık kaynağı kullanmanız gerekir.

SELÜLİT ÖNLEYİCİ KREMLER





Bu ürünlerin üzerinde ne yazarsa yazsın, anti selülit kremleri işe yaramaz. Bundan başka, selülit, bazı insanların vücutlarının sadece doğal bir özelliğidir. Selülitin görünümü kilo vermeye veya kilo almaya bağlı değildir, hormon ve genlere bağlıdır.

ÇATLAK ÖNLEYİCİ KREMLER





Ne yazık ki, çatlak önleyici kremler de işe yaramaz. Sadece cildi nemlendirerek biraz daha iyi görünmesini sağlar. Bazı insanlar da çatlak izlerinin artık görünür olmadığını fark edebilirler. Ancak cildi nemlendirmek için özel bir ürün satın almanıza gerek yoktur: Düzenli bir nemlendirici krem veya yağ tamamen aynı etkiye sahip olacaktır.

KÜTİKÜL KREMLERİ





İnsanların daha fazla ürün satın almasının bir başka yolu da bu kremlerdir. Çoğu zaman, manikür kremleri normal el kremleri ile tamamen aynı bileşenleri içerir. ''Yepyeni'' bir ürün için daha fazla ödeme yapmamak için, tırnak etlerinizde sadece yağları ve normal el kremlerini kullanabilirsiniz.


DUDAK PEELİNGLERİ





Dudak peelingleri genellikle sadece aşındırıcı parçacıklara ve çok yüksek fiyatlara sahip dudak balsamlarıdır. Ayrıca dudak derisi çok yumuşaktır ve hem ölü hem de canlı cildi temizleyebilir. Bu ürün dudakları daha kuru hale getirebilir, bu da daha da çatlayabilecekleri anlamına gelir. Bu nedenle, dudaklarınızı korumak için nemlendirici balsamlar kullanmanız en iyisidir.

KIRILMIŞ SAÇ UÇLARI İÇİN ÜRÜNLER





İşte tam bir para israfı olan başka bir ürün. Bu ürünlerin çoğu sadece geçici olarak uçları düzeltir ve sağlıklı saçların yanılsamasını yaratır. Ancak saçınızı kesmeden sağlıklı hale getirmenin yolu yoktur. Yani, saçını kestir ve gelecekte saçlarına daha iyi bakmaya çalış.





alıntı
  Alıntı ile Cevapla

Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En son neye para verdiniz ? LeyNa Forum Oyunları 5 24.Mayıs.2019 08:49
Fatih Terim'e Hakaret Eden Doktora Para Cezası Alya Spor Genel 0 15.Eylül.2015 19:50
Hunharca para harcama isteği Sare ForumAilem Sözlük 0 11.Eylül.2015 22:13
2014 İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanunu İdari Para Cezaları Ezqi Hukuk 0 19.Haziran.2015 17:00