Esenyurt Akevler Mahallesi'nde bulunan bir sitede seçime 1 y?l olmas?na ra?men usulsüz seçim yap?ld?. Resmi olmayan seçimler sonucunda yönetimi kazanan ?ah?slar ise kalabal?k bir grupla siteye gelmi?ti. Onlarca ?ah?s çilingir e?li?inde yönetim ofisine girerken, müdahale etmek isteyen bir ki?iyi de yaka paça d??ar? atm??t?. Ya?ananlar? anlatan Site Yönetim Kurulu Ba?kan? Abdulkadir Güngör, can güvenli?inden endi?e etti?ini söyledi.
?lginizi Çekebilir
"GRUP SADECE KAPILARI KIRMAKLA KALMADI, GÜVENL?K MÜDÜRÜNÜ DE DARP ETT?LER"
Site halk?n?n endi?e ve korku içinde oldu?unu belirten Site Yönetim Kurulu Ba?kan? Abdulkadir Güngör, "Geçen hafta Pazar günü sahte bir genel kurul düzenlendi. Sahte oylarla kendilerini ba?kan ilan edip Sal? günü sabah 50 ki?ilik bir grupla siteye yasa d??? bir ?ekilde giri? yapt?lar. Sitenin kap?lar?n? k?r?p ya?malad?lar ve siteye çökmeye çal??t?lar. Polis ekiplerinin yard?m?yla çeteyi d??ar?ya ç?kard?k. Site halk? çok endi?eli ve korku içerisinde. Kendi can güvenli?imden endi?e ediyorum. Devletimizin yan?m?zda durmas?n? istiyorum. Ben bir y?l önce seçildim. Seçimler iki y?lda bir yap?l?r. Siteyi seçime götürme yetkisi sadece yönetim kurulu ba?kan?ndad?r. Siteden at?lan baz? personeller çe?itli çetelerle i? birli?i yaparak seçim olmad??? halde noterden seçmenlere bir ihtar name çekilmedi?i halde kendi kendilerine site d???nda bir seçim organize ediyorlar. Gerçek bir seçim de?ildir. Sahte bir genel kuruldur.
Zaten kat?l?mda olmam??t?r. Tamamen sahte oylarla kendilerini site ba?kan? ilan edip siteye çökmeye çal???yorlar. Arkas?nda da baz? gruplar?n oldu?unu dü?üyoruz ve savc?l?kla da payla?t?k. Benim görev sürem iki y?l seçimler geçen y?l Haziran ay?nda yap?ld?. Bir sonraki seçim 26 Haziran 2026'da yap?lacak. Karakola gerekli suç duyurular?nda bulunduk. Grup sadece kap?lar? k?rmakla kalmad?. Güvenlik müdürünü de darp ettiler. Silah çekerek insanlar? da esir ald?lar. Odamdaki paralar? ve de?erli e?yalar? çald?lar. Bilgisayardan ki?isel verileri çald?lar" ifadelerini kulland?.
Survivor'da yasak a?k iddias?! Yusuf Y?ld?z e?i Rumeysa Çelik'ten bo?and?
Kaynak ; Milliyet