Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-25, 10:15   #1
Sena Konuyu Baslatan
~ www.sohbetyaz.com ~
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Survivor haberi: Survivor P?nar Saka o?lunu payla?t?! ??te annesine t?pat?p benzeyen Kaan'?n son hali

HABER MERKEZ? - Survivor All Star 2025'te finale say?l? günler kala yaprak dökümü devam ediyor. P?nar Saka, elendikten sonra a?k?n? ilan etti?i müzisyen e?i Erhan Seçkin'e ve o?lu Kaan'a kavu?tu. Survivor'?n en konu?ulan yar??mac?lar?ndan biri olan Gönüllüler tak?m?ndan P?nar Saka'n?n ada maceras? birle?me partisinden sonra sona erdi.

Survivor'da ?smail - Sedat düellosu! ?smail Balaban'?n e?inden alk??lanacak hareket?lgiyle izlenen yar??ma program? Survivor All Star'da, 25 Nisan'da yeni bir eleme gecesi ya?and?. Survivor'da düello finalinde Ya?mur Banda ve P?nar kar?? kar??ya geldi. Eleme gecesinin sonunda Survivor'a veda eden isim P?nar Saka oldu.

P?nar, elendikten sonra veda konu?mas?nda ''3. Survivor'?m. En sevdi?im Survivor olaca??n? hiç dü?ünmemi?tim. Bu kadar üzülece?imi dü?ünmüyordum. Herkese ba?ar?lar diliyorum. Çok sevdi?im, çok özleyece?im arkada?lar?m var. Hepsine sakats?zl?k bir final diliyorum.'' dedi.

Survivor maceras? yar?m kalan P?nar Saka, yar??ma boyunca her f?rsatta bahsetti?i müzisyen e?i Erhan Seçkin ile Türkiye'ye döner dönmez bulu?tu.

Çift, ?stanbul'da tarihi Galata Kulesi önünde verdikleri mutluluk pozunu Instagram'dan sevenleriyle payla?t?.

Sosyal medya payla??mlar?na devam eden P?nar, son olarak o?lu Kaan'?n son halini yay?nlad?. P?nar Saka'n?n o?lunu görenler 'adeta annesi', 'annesinin kopyas?' ?eklinde yorumlar yapt?.

Saka, o?lunun parktaki halini 'Beyaz atl? prensim benim' notuyla payla?t?.

Hande Erçel iddial? pozlar?yla Cannes'? yakt? geçti!

Kaynak ; Milliyet