Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-25, 13:05   #1
aSpeNDos Konuyu Baslatan
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere kapalı
Parkta alkol alanlar?n b?rakt?klar? ?i?edeki içkiyi su zannederek içen çocuk hastanelik oldu

Olay, geçen hafta, Alapl? ilçesindeki Yeni Siteler Mahallesi Eyüp Yaman Çocuk Park?'nda meydana geldi. Rabia A., çocu?u Ö.A.'y? arkada?lar?yla oynamas? için ö?le saatlerinde parka götürdü. Parkta, gece alkol alanlar?n b?rakt??? ?i?edeki içkiyi su san?p içen Ö.A. fenala?t?. Di?er çocuklar, durumu Rabia A.'ya bildirdi.

Rabia A., o?lunun durumundaki de?i?iklikleri fark edip, Alapl? Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedavi alt?na al?nan Ö.A.'n?n kan de?erlerinin yükseldi?i belirlendi. Rabia A. durumu polise bildirirken, parkta alkol ?i?esi b?rakan ve çocu?unun bu duruma dü?mesine neden olanlara tepki gösterdi.

'ÇOCUKLARIMIZIN GÜVENDE OLMASINI ?ST?YORUZ'

Çocuklar?n daha güvenli olmas? için yetkililerin çocuk parklar?nda gerekli önlemleri almas?n? isteyen ve polise ?ikayette bulunan Rabia A., "Çocu?umu buraya parka getirmi?tim. Bu parktaki masada benim çocu?um içki ?i?esini buluyor. Su san?p içiyor. Bu durumu di?er çocuklar gelip bana söylüyor. Ö.A., içki içti diye ben de direkt çocu?umu acile götürüyorum. Durumu anlat?yorum. Bana, 'Bir ?ey olmaz' diye cevap veriyorlar. Sonra kan tahlili yap?l?yor. 2 saat sonra kan de?erleri yükseliyor. Serum tak?yorlar. Serum takt?klar?nda polis geliyor. Olay? soruyorlar. Ben de oldu?u gibi anlat?yorum. Ertesi gün emniyete gidip tekrar olay? tekrar anlatt?m. Ald???m cevap 'Sen neredeydin.' Ben zaten parkta oldu?umu söylüyorum. Bundan dolay? beni suçluyorlar. Biz istiyoruz ki, çocuklar?m?z burada daha güvenli bir ?ekilde oynas?nlar. Ben gölge gibi çocu?umun arkas?nda m? duraca??m? Yetkililerin sesimi duymas?n? istiyorum" diye konu?tu. Ya?ananlardan dolay? korktu?unu söyleyen Ö.A. ise "Ben ?i?e gördüm, içtim. Sonra hastaneye gittik. Serum takt?lar, kan ald?lar. Sonra ç?kard?lar beni. Bir daha bilmedi?im bir ?eyi içmeyece?im" diye konu?tu.

Lisede silahl? sald?r?! Abla karde?e kur?un ya?d?rd??i?li'deki Bahar Aksu cinayetiyle ilgili yeni detaylar! Çanakkale'ye dönüp 1 ki?iyi alm??lar
Kaynak ; Milliyet