Tekil Mesaj g�sterimi
Alt 22-07-25, 07:05   #1
�evrimi�i
aSpeNDosKonuyu Baslatan
Kullan�c�lar�n profil bilgileri ziyaret�ilere kapal�
Dijital e�itim platformu a�t�

[�ye Olmadan Linkleri G�remezsiniz. �ye Olmak i�in TIKLAYIN...]�irketten yap�lan a��klamaya g�re, 2003'ten bu yana T�rkiye lojistik sekt�r�n-de faaliyet g�steren S�rat Kargo, yeni olu�turdu�u dijital platformla 8 bini a�k�n �al��ana mek�n ve zaman ba��ms�z e�itim olana�� sunuyor. Kurye, kargo dan��man�, aktarma merkezi ve genel m�d�rl�k personeli dahil t�m birimlerin kullan�m�na a��k olan S�rat Akademi, farkl� mod�llerle e�itim s�re�lerini dijital ortama ta��yor.

[�ye Olmadan Linkleri G�remezsiniz. �ye Olmak i�in TIKLAYIN...]

Platform, "Sizin ��in Se�tiklerimiz Mod�l�, Zorunlu E�itimler Mod�l�, Oryantasyon Mod�l�, Kariyer Geli�im E�itimi Mod�l�, Sahan�n S�ratli Y�neticileri Program�, Gelece�in S�ratli Liderleri Program�" adl� mod�llerden olu�u-yor. S�rat Kargo Genel M�d�r� Cem O�uz, k�sa vadede hedeflerinin e�itim platformunu kurumun temel ��renme arac� haline getirerek oryantasyon s�re�lerini dijital ortama ta��mak oldu�unu belirtti. O�uz i�e yeni ba�layan �al��anlar�n kuruma h�zl� ve etkili bir �ekilde adapte olmas�n� sa�layacak oryantasyon e�itimlerinin tamam�n�n platform �zerinden sunulmas�n�n planland���n� aktard�.

Kaynak ; Milliyet

Alýntý ile Cevapla