Tekil Mesaj g�sterimi
Alt 21-05-26, 07:35   #1
�evrimd���
RubixKonuyu Baslatan
Kullan�c�lar�n profil bilgileri ziyaret�ilere kapal�
�Masumiyetini �ok sevdim�

[�ye Olmadan Linkleri G�remezsiniz. �ye Olmak i�in TIKLAYIN...]Kanal D�nin, Bodrum�da �ekilen yeni dizisi �Daha 17�de Leyla karakterine hayat veren Ceren Ayruk, hem set ortam�n� hem de rol�yle kurdu�u ba�� anlatt�. Oyuncu, �Leyla, �ok fazla imk�n i�inde b�y�m�� ama i�indeki masumlu�u koruyabilmi� bir k�z. ��inde iyilik olan bir karakter. Ayn� zamanda ya��n�n getirdi�i a�k heyecan�n� da ya��yor.

Leyla�y� ve masumlu�unu �ok sevdim ve �z�msedim. Hatta onun gibi d���nmeye ba�lad�m� a��klamas�n� yapt�. Ayruk, Leyla�n�n olaylara yakla��m�n�n da kendisini etkiledi�ini s�yledi. Ayruk, karakterinin en dikkat �eken y�nlerinden birinin iyilik oldu�unu belirterek, �Leyla, sorunlar� iyilik yaparak ��zmeye �al��an biri� diye konu�tu. Set ortam�ndan da bahseden oyuncu, �Ekibimiz �ok g�zel. Estetik olarak da �ok g�zel bir i� ��k�yor. Set sonras� birlikte vakit ge�iriyoruz, sohbet ediyoruz. Buraya da karakterlere de iyice al��t�k� dedi.

�Daha 17�, g��l� senaryosu ve etkileyici atmosferiyle 31 May�s Pazar g�n� ilk b�l�m�yle Kanal D�de...

Kaynak ; Milliyet

Alýntý ile Cevapla